Castellano | Català
93 756 07 33

Argenet Neteges S.L.

Som un grup d'empreses de serveis dedicades a la neteja i manteniment

Dels sistemes de sanejament, d'inspecció de canonades, transport d'aigües residuals i matèries perilloses, amb 50 anys d'experiència al servei de l'entitat pública i privada, situada a la zona del Maresme i proveint a tot Catalunya.

A Argenet Neteges oferim un servei professional basat en la serietat, experiència i tecnologia punta que disposem per realitzar qualsevol treball dins del nostre sector, seguint la normativa i col · laborant estretament amb el departament del Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per a la preservació d'aquest.

Estem equipats amb una àmplia flota de camions per dur a terme les neteges més exigents. La varietat del nostre parc mòbil facilita l'accés a carrers i espais de dimensions reduïdes. Camions amb cisternes mixtes fins 15m3 per aspirar aigües residuals, fangs, arenes i equip d'alta pressió per netejar i realitzar desemboces.

Argenet Neteges

Disposem d'un equip de reciclatge d'aigua

pioner a la zona, el qual està destinat a la neteja hidrodinàmica del clavegueram i d'aspiració de fangs. Cisterna de 14.500 litres amb fons mòbil amb una bomba d'aigua URACA de 150 Bar a 470 l / m. Depressor Wittig Aqualine 2700 insonoritzat especial per neteges al casc urbà. La diferència rau en la capacitat de neteja superior a un camió convencial, en el seu estalvi d'aigua potable i en el seu reduït temps d'ompliment.

Argenet Neteges SL

Argenet Neteges S.L. compta amb un sistema de localització de GPRS de la flota

per saber en tot moment la localització, l'estat del servei i la seva gestió.

Argenet Neteges S.L.

Disposem d’un camió cuba mixta amb aigua a pressio i buidat de dimensions reduïdes

per poder accedir dins de parkings baixos (2,10 m d’alt), per poder tenir accés a carrers estrets, o carrers amb dificultat de tall de carrer.